Skip to main content

J’Clickd

DREAM, CLICK, ENJOY!

J’Clickd combineert next-level flexibiliteit met duurzaamheid en eindeloze creativiteit. Oorspronkelijk van bamboe, nu verkrijgbaar in een breed scala aan materialen.

  • tijdloze uitstraling
  • uniek clipsysteem
  • duurzame oplossing

‍J’Clickd is een innovatief systeem voor het modulair bouwen van glas- en scheidingswanden. Het circulaire systeem bestaat uit slechts drie delen: een stalen clip, houten profielen en glas.

DOWNLOAD TECH SHEETCONTACTEER ONS

Dream

Laat je niet beperken. Durf groot te dromen! Met ons gepatenteerde systeem neem je de regie in handen en shape je elke ruimte die je wenst. Een extra vergaderruimte? Een afgesloten ruimte voor telefoontjes? Of een ruimte met veel focus? J’Clickd geeft je de vrijheid waar je naar op zoek bent.

J'Clickd - Office modular wall

Click

Glazen wanden, bamboe profielen en stalen clips… meer heb je niet nodig! Dankzij dit eenvoudige en innovatieve systeem verplaats je J’Clickd naar elke gewenste locatie. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit! De voordelen van J’Clickd zijn:

  1. Snelle installatie: geen gedoe bij het monteren of demonteren van je scheidingswanden.
  2. Stabiliteit: met J’Clickd deel je je ruimte veilig en met vertrouwd in.
  3. Akoestiek: onze eigen R&D-afdeling focust op een perfecte akoestiek zodat je indien nodig geniet van volledige stilte.

Enjoy

Flexibiliteit, circulariteit, duurzaamheid en eenvoud in een prachtig ontwerp? J’Clickd maakt die belofte waar. Dankzij J’Clickd geniet je van een rustige en duurzame uitstraling die in elk interieur tot zijn recht komt. Bovendien investeer je ook in een tijdloze oplossing. Omdat J’Clickd eigentijds is en blijft. Geniet dus van waar je nu en in de toekomst bent!

Duurzaam & flexibel

Duurzaamheid en flexibiliteit gaan bij ons hand in hand. Het beste bewijs hiervan?

  • Onze keuze voor bamboe: het lijkt op hout, maar vergis je niet. Ons J’Clickd systeem is gebouwd met bamboe profielen. Bamboe is één van de meest duurzame oplossingen. Deze snelgroeiende grassoort (maar liefst 25 centimeter per dag!) is gedurende zijn gehele levenscyclus CO²-negatief.
  • Ons productieproces: ons uitgangspunt is eenvoudig, we gaan voor een minimum aan materiaal en een maximum aan duurzaamheid. We kiezen voor recycleerbare materialen zoals glas en metaal. Afdichtingen met siliconen? Verbindingen die verlijmd moeten worden? Niet nodig met J’Clickd. Elke verbinding is mechanisch en ineen mum van tijd in elkaar gezet of uit elkaar gehaald.
  • Onze keuze voor kwaliteit: J’Clickd heeft een uitstekende levensduur van 30 jaar.

Wij zijn een bedrijf dat zich inzet voor duurzaam en toekomstgericht vastgoed. Kiezen voor J’Clickd in onze eigen kantoren is voor ons dan ook een logische keuze! Het ronde design, de natuurlijke uitstraling, het gemak van montage en demontage, de perfecte akoestiek... het zijn stuk voor stuk pluspunten die ons volledig overtuigen.

Trees VerhoogenProject Manager — Nextensa
MEER OVER DIT PROJECT

NIEUW - J'Clickd²

J’Clickd is nu ook verkrijgbaar als wandoplossing met dubbele beglazing (J’Clickd²) die de akoestische prestaties verhoogt. En het beste van alles is dat je eenvoudig overstapt naar dubbele, ondoorzichtige scheidingswanden.

Start je product vandaag

CONTACTEER ONS

Jansen Wall Solutions

Design, engineering and R&D
Fabriekstraat 2, 3670 Oudsbergen (Belgium)
Tel.: +32 11 79 92 00
E-mail: info@jansenwallsolutions.com
Production
Rua da Industria 34A
2710-414 Sintra (Portugal)
Tel.: +351 210 987 486
BTW PT 510162541

Part of